Egger bútorlapok felületei

 

Fa textúrák

 

Csak a megfelelő textúra teszi kiemelkedővé a faanyag -reprodukciót. Faszerű textúráink matt fényű effektekkel, finoman csiszolt pórusokkal, puha üregekkel vagy természetes megjelenéssel készülnek.

 

ST10 Deepskin Rouge

Eredeti textúra. Természetes, feltűnő és rusztikus dekorációhoz, jól alkalmazható tömörfa reprodukciókhoz.

Egger ST10 
 ST19 Deepskin Excellent

Vágja a virágos részeket. Lineáris területekkel kombinálva. A textúra matt és fényes faanyagával izgalmas és ugyanakkor természetes megjelenést kölcsönöz a dekorációnak.

 

 Egger ST19

 ST12 Omnipore Matt

A teljes pórus. Szabálytalan eloszlással és különböző mélységű pórusokkal, amelyek természetes megjelenést kölcsönöznek a felületnek. A könnyű al-textúra bársonyos tapintást biztosít.

 Egger ST12

 ST22 Deepskin Linear 

Az érzékenyen tapintható. És a matt/fényes területek a lineáris és élénk fa dekorációnak természetességet és fényvisszaverő jelleget kölcsönöznek.

 Egger ST22

Feelwood

A Feelwood vizuális és érzéki élményt nyújt, és ezáltal ezen textúrák által kínált hozzáadott értéket. A mély Feelwood szinkronizált pórusok olyan minőséggel csábítanak el, amely ötvözi a két termékvilág legjobbjait: a tömör fához és furnérhoz nagyon közel álló megjelenést és a melamin bevonatú tábla előnyeit.

 

Egger ST28

 ST28 Feelwood Nature

A tölgy homokfúvott karaktere. 

Megerősített, a Gladstone tölgy

nyomáshengerével szinkronizált textúra.

Egger ST33  ST33 Feelwood Crafted 

Egy kölcsönhatás matt és enyhén fényes elemekből. A matt és lágyan szálcsiszolt pórusok gyönyörű fényvisszaverő jelleget kölcsönöznek a felületnek, ami nagyon természetes megjelenést eredményez, gyöngyházfényű ragyogással.

 Egger ST32

ST32 Feelwood Vintage

Hozzon létre természetes vintage megjelenést és érzetet a fa kopott megjelenését fokozza a szinkronizált felület.

 Egger ST36

ST36 Feelwood Brushed

Mélyen ecsetelt, de nagyon természetes matt karakter, amely sokféle fa reprodukciót hiteles érzetet kölcsönöz.

 Egger ST37

ST37 Feelwood Rift 

Eredeti tömörfa kivitel a szinkronizált pórusfelülettel kiegészítve a Halifax Oak dekorációs tartomány valósághű megjelenést kölcsönöz.

 Egger ST38 ST38 Feelwood Pinegrain 

Mélyen csiszolt puhafa megjelenést mutat matt-fényes elemekkel. Úgy fest, mint a festett vagy lakkozott tömörfa, ha egyedi színeken alkalmazzák

 

Anyag és fém textúrák

A kő és fém reprodukciói egyre fontosabbá válnak. Ezek a dekorációk a megfelelő textúrával a kívánt hitelességet és karaktert kapják.

 

ST16 Mineral Plaster

Durva vakolat, mély és fényes elemeket is tartalmaz. A beton, fém és kő reprodukcióin hiteles felületet eredményez. Az egyedi színeknek is feltűnő anyagjelleget kölcsönöz.

 

Egger ST16 

ST75 Mineral Satin

A munkalap textúrája matt és bársonyos érzést kölcsönöz az anyag reprodukcióinak és az egyedi színeknek. Különösen jól működik márványon.

 Egger ST75

ST20 Metal Brushed

A fémesek népszerűek a trendi bútorok tervezésében. Az ST20 fémkefe gyöngyházfényű és fémes dekorációt kölcsönöz a finom csiszolású fém megjelenésének.

 Egger ST20

 ST76 Mineral Rough Matt 

Lángolt és finoman csiszolt természetes kő a felület inspirálta. Számos különböző kő reprodukcióra alkalmazható, beleértve a pala és a márvány felületét is.

 Egger ST76

ST87 Mineral Ceramic 

Matt fényű hatás a kerámialap felületét és tapintását szimulálja

 Egger ST87

ST89 Mineral Rock 

A gránit karakter ennek a textúrának a durva textúrájával, fényvisszaverő jellegével, valamint a matt és a fényesség kölcsönhatásával csábít.

 Egger ST89

 

 

Matt és fényes felületek

A dekorok a legmegfelelőbb textúrával párosítva érik el erős hatásukat.

Egger HG

HG High Gloss 

Sima felület magas fényességgel, különösen alkalmas egyedi színekhez és prémium kő reprodukciókhoz.

Egger PG

PG PerfectSense Premium Gloss 

Csodálatos tükröző természet és ugyanakkor nagyon sima felület - ez teszi lenyűgözővé PerfectSense Premium Gloss textúránkat.

Egger PM

PM/PT PerfectSense Premium Matt/Topmatt 

Szokatlanul meleg és bársonyos érzés. Nagy ellenállásssal az ujjlenyomat-ellenes tulajdonságokkal kombinálva, ezek a PerfectSense Premium Matt és a PerfectSense Premium Topmatt előnyei

Egger SM

SM SemiMatt 

Sima felület. A hatás elsősorban az egyedi színekkel kombinálva látható.

Egger ST2

ST2 Smoothtouch Pearl 

Robusztus, ütős és nagyon ellenálló. Ezt a felületi textúrát legjobban egyedi színekkel és gyöngyházfényű dekorációkkal lehet használni.

 

Egger ST9

ST9 Smoothtouch Matt

Nagyon természetes érzés az egyedi színekhez, valamint a faszerű dekorációhoz. Ez a textúra követi a matt felületek felé mutató tendenciát.

Egger ST15

ST15 Smoothtouch Velvet 

Sima, egyenletes és könnyen tisztítható csökkentett fényű felület. Kiemeli az elegáns fa és anyag reprodukció minőségét.

 

 

Raktárkészlet

A honlapunkon a termékek a gyártó/beszállító széles - adott esetben teljes - választékát mutatják. Raktárkészletünkön nincs a teljes választék, de minden a honlapunkon szereplő terméket - a beszállítások gyakoriságának köszönhetően - rövid időn belül beszerzünk. Az aktuális raktárkészletről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Ajánlatkérés

Az alábbi űrlap kitöltésével bövebb információt kaphat termékeinkről. Kollégáink 48 órán belül a megadott elérhetőségek egyikén felveszik Önnel a kapcsolatot. Biztosítjuk, hogy az Ön által megadott adatokat a jövőben csak az ABH-System Kft. használja.

Személyes adatok:

A megjelölt mezők kitöltése kötelező!
*Név:
*E-mail cím:
Cégnév:
*Város:
*Telefonszám:

Ajánlatkérés részletei:

Kérjük ide írja le a megrendelni kívánt termék részleteit, mennyiséget, kiszállítás helyszínét, előzetes munkálatok jellegét, stb.

Fájl feltöltése:


Feliratkozás hírlevélre

Értesüljön első kézből újdonságainkról, akcióinkról: Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Név:
E-mail cím: