Egger PerfectSense Feelwood brossúra

 

A PerfectSense Feelwood lakkozott lapok két kiváló minőségű forgácslap  tulajdonságait ötvözik: a matt, bársonyosan meleg ujjlenyomat-taszító hatással ellátott PerfectSense Matt lakkozott lapok és a szinkronpórusos Feelwood struktúrák felületét. A matt kivitelezés lehetővé teszi a PerfectSense Feelwood lakkozott lapok változatos felhasználását. A matt struktúrával ellátott felület olyan helyeken is alkalmazható,  ahol a furnér nem, mivel ellenáll a nedvességnek és a magas hőmérsékletnek.

 

Alkalmazási területek

 • Exkluzív belsőépítészeti kialakítások
 • Konyhabútor-előlapok
 • Fürdőszobabútor
 • Nappali és hálószoba bútorok
 • Falburkolat

Előnyök

 • A matt és szinkronpórusos Feelwood struktúra kombinációja
 • Ujjlenyomat-taszító tulajdonság - különösképpen hasznos a sötét dekoroknál
 • Kisebb ápolási igény
 • Ellenáll az általános foltoknak
 • A legtöbb vegyszerrel szemben ellenálló
 • Hő- és nedvességálló
 • Antibakteriális felületi tulajdonság az ISO 22196 (= JIS Z 2801) szabványnak megfelelően
 • Minimális vágási hulladékhoz optimalizált lemezformátum

 

PerfectSense Matt & Gloss
A műszaki tudományok ablakot nyitnak a világra, egyre több és több dologgal szembesítenek minket, és arra ösztönöznek, hogy még tovább feszegessük határainkat. Ahogy egyre magabiztosabban törekszünk saját egyéniségünk kifejezésére, úgy ízlelgetjük egyre bátrabban a különféle stílusokat, és próbáljuk megvalósítani a legmerészebb ötleteket is.

 

Az EGGER két, egymással ellentétes irányt - a különlegesen matt és fényes megjelenést – jelölte ki fejlesztései irányának. Ezek a fejlesztések a PerfectSense Matt és a PerfectSense Gloss névre keresztelt választék tagjai.

 

 Egger PerfectSense

 

PerfectSense Matt
Modern korunknak ebben az eszelősen rohanó világában a nyugalom érzését kezdjük valami kiváltságos dolognak tekinteni. A PerfectSense Matt ennek az érzésvilágnak a megtestesítője. A választék tagjai a legkülönfélébb, tompított fényességgel bíró, matt dekorok, amelyeknek egyszerűsége önmagáért beszél, diszkrét, és értéket sugalló megjelenésűek.

 

 Egger PerfectSense

 

Az EGGER PerfectSense "Velvet Matt" felületét, -amely tökéletes kontrasztot képez a közismertebb magas fényű felületekkel- azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy megfeleljünk a kiváló minőségű, puha megjelenésű struktúrák iránt mutatkozó növekvő vevői és tervezői igényeknek, amelyek egyre gyakrabban kezdenek felbukkanni egyes luxus lakóterek és üzlethelyiségek tekintetében.
Az új, különleges ujjlenyomatnak ellenálló tulajdonsággal bíró dekorok számos semleges uni színben hozzáférhetőek és még a legnagyobb igénybevételnek kitett felületeken (például az ajtókilincsek környékén) is "meggátolják" hogy maszat és zsírfolt maradjon rajtuk.

 

Alkalmazása: az egymással kontrasztot képező dekorok kombinálása megszokott technika. Ugyanakkor napjainkban reneszánsza van a hasonló tónusú vagy árnyalatú azonban struktúrájukban különböző dekorok használatának, különösen amikor valami tekintélyes, finom megjelenést szeretnének létrehozni - amely egyszerre elegáns és időtlen.


A Matt dekorok választékát azzal a konkrét céllal alkottuk meg, hogy segítségével könnyebben lehessen elérni ezt a tónusról-tónusra
egymásba kapaszkodó megjelenést, és olyan bútorokat lehessen készíteni, amelyeknek még csak meg sem kell szólalniuk ahhoz, hogy magukra vonják a figyelmet.

 

PerfectSense Gloss
A PerfectSense Gloss, egy ultra-fényes felület, amely vakmerően a luxus megtestesítőjeként kínálja magát, és a matt felületekkel szemben a termékskála másik végén helyezkedik el. Mivel képes visszaverni a fényt, a környezetét még világosabbnak és nagyobbnak láttatja.

 

Egger PerfectSense

 

Korábban is léteztek fényes felületek - mostantól azonban megjelent egy teljesen új kategória; a PerfectSense Gloss. A homogén anyagú hordozó, az MDF biztosítja, hogy a PerfectSense Gloss felülete sima és kifogástalan legyen. Ez új magaslatokba emeli a fényvisszaverő tulajdonságát, és egyfajta luxus megjelenést biztosít, amit korábban csak üveg vagy akril használatával lehetett elérni. A megjelenés azonban mit sem ér, ha fő tulajdonságai -mint esetünkben a fényesség- idővel megfakulnak, ezért egy egyedülálló UV bevonattal láttuk el, amely egyszerre bírja a megterhelést és védi a felületet.

 

Alkalmazása: korábban első osztályú, magas fényű felületet csak komoly költségek árán, és még szigorúbb ápolás mellett lehetett létrehozni. A PerfectSense Gloss megjelenése azonban ennek véget vet és új lehetőségeket nyit számunkra. Az üvegnél könnyebben kezelhető és vágható, ugyanakkor ellenáló és tartós, ezzel tág teret nyit az előkelő, magas fényű felületek használatának akár
nagyobb forgalmú üzletekben és a vendéglátó környezetben egyaránt. Eljött az ideje annak, hogy újraértelmezzük a fényes
felületek felhasználhatóságával kapcsolatban korábban lerakott kereteket.

 

Az EGGER PerfectSense választéka további lehetőségeket is kínál arra, hogy ezeket a legkülönfélébb megoldásokat egyetlen tervbe
ötvözve, nagy hatású tereket alakítsunk ki. A magas fényű felület és a matt közt fennálló, élesen elütő jellemzők párhuzamos
használatával tág lehetőségek nyílnak az olyan terek megalkotása előtt, amelyek egyre korhűbbnek tűnnek.

 

 

 

Letölthető dokumentumok:

Egger PerfectSense

műszaki adatlap (magyar)

Egger PerfectSense

megmunkálás (magyar)

Egger PerfectSense

brossúra (magyar)

Egger PerfectSense Egger PerfectSense Egger PerfectSense

 

Egger PerfectSense Feelwood brossúra

Raktárkészlet

A honlapunkon a termékek a gyártó/beszállító széles - adott esetben teljes - választékát mutatják. Raktárkészletünkön nincs a teljes választék, de minden a honlapunkon szereplő terméket - a beszállítások gyakoriságának köszönhetően - rövid időn belül beszerzünk. Az aktuális raktárkészletről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Ajánlatkérés

Az alábbi űrlap kitöltésével bövebb információt kaphat termékeinkről. Kollégáink 48 órán belül a megadott elérhetőségek egyikén felveszik Önnel a kapcsolatot. Biztosítjuk, hogy az Ön által megadott adatokat a jövőben csak az ABH-System Kft. használja.

Személyes adatok:

A megjelölt mezők kitöltése kötelező!
*Név:
*E-mail cím:
Cégnév:
*Város:
*Telefonszám:

Ajánlatkérés részletei:

Kérjük ide írja le a megrendelni kívánt termék részleteit, mennyiséget, kiszállítás helyszínét, előzetes munkálatok jellegét, stb.

Fájl feltöltése:


Feliratkozás hírlevélre

Értesüljön első kézből újdonságainkról, akcióinkról: Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Név:
E-mail cím: